KONYA PIZZA & CAFE

KONYA PIZZA & CAFE

Bestil mad online

Recentreview


2,5 stjerner ud af 413 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Konya Pizza & Cafe. Vil du vide mere? Få mere at vide

22 jun 2022 at 0:58 Pomfritterne var kedelige intet salt eller noget på. Pizzaen var stort set kun olie. De kom næsten 40 minutter efter tiden de skrev. Jeg skulle købe en pose man havde intet valg posen koster 4 kr de kommer i bil sår jeg ser ikke hvad posen er til.
9 jun 2022 at 20:20 Overtilberedte bådkartofler (havde bestile pomfritter) Meget rød bøf i burgerne. Og de dybstegte rejer, var det tydeligt at smage at olien skulle have været skiftet . Pizzaen var helt fin.
4 jun 2022 at 15:48 Ville give 0 stjerne hvis det var muligt. Fik spaghetti carbonara, hvor der bare slet ikke noget smag.
31 maj 2022 at 20:31 Maden var kold og den kom næsten halvanden time for sent. Hvade bestilt til kl 18 den kom først kl 19:15
17 maj 2022 at 22:07 Jeg har ikke ord for hvor dårlig disse pizzaer var. Havd omhygheligt bedt om ekstra ost da men ikke kan vælge det ud af de 16 forskellige tilbehør. Heldigvis ved jeg at når man spiser "in house" hos Konya, så er det perfekt, men take away, nej tak.
16 maj 2022 at 8:09 jeg skrev at jeg ikke skulle have dressing i rullekebab, men den var fyldt med dressing!
9 maj 2022 at 21:23 Tynd tør wienerschnitzel med kedelige og mega saltede kartoffelbåde. Det værste var budets brok over han skulle køre fra nykøbingfalster til Bøtø for et samlet køb for 170,- (som om det var mig der havde lavet priserne...) gad ikke høre på ham...
26 apr 2022 at 19:45 Halvkold mad, en rodet serverigsbakke, Bløde pomfrit.
1 apr 2022 at 19:00 Betalt for ekstra tilbehør til dyre priser. Intet ekstra tilbehøre var tilføjet min bestillng selv om man havde betalt dyrt for det.
11 mar 2022 at 16:06 Super mad. Hurtig levering.
8 mar 2022 at 15:21 Jeg bestilte en salatpizza, og leveringen skulle tage max 40 min. Endte med at sidde og vente i over halvanden time trods jeg ringede og rykkede. Udover det, så smagte den ikke engang godt. Virkelig skod oplevelse og spiste penge
29 jan 2022 at 18:27 Bestilte Calzone og pitabrød med kylling. Det smagte så og sige af ingenting.